de Mediafederatie Academy

De Mediafederatie Academy is hét kennisdeel- en innovatieplatform voor mediabedrijven en uitgeverijen in Nederland.

Ze ondersteunt lidbedrijven van de aangesloten brancheorganisaties (GAU, MMA en MEVW) door te voorzien in specifieke programma’s gericht op:

  • digitale transitie in de uitgeefmediasector;

  • versterking en professionalisering van de branche;

  • delen van kennis, trends, ontwikkelingen en ervaringen;

  • delen van de beste praktijkvoorbeelden;

  • netwerken en talentontwikkeling.

De bijeenkomsten en webinars zijn ook toegankelijk voor niet-leden.

Onze evenementen

Abonneer je op aankondigingen voor bijeenkomsten:

Schrijf je hier in voor ons nieuws

De Mediafederatie Academy werkt samen met inspirerende deskundigen en verzorgt presentaties van praktijkcases. De belangrijkste thema’s hangen samen met innovatie, digitaal en datagestuurd uitgeven, content(marketing), business modelling, auteursrecht, social media, digital learning en upskilling. Je vindt onze programma's altijd terug in de actuele agenda.

In een half uur up-to-date over belangrijke trends en ontwikkelingen in media- en uitgeefland? Neem een abonnement op de nieuwe webinarreeks Trend Updates.

Je kunt onze activiteiten ook volgen via onze Linkedin bedrijfspagina.

Het team van de Academy

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Meerwaarde voor leden

De Mediafederatie Academy onderscheidt zich van andere aanbieders doordat uitgeefervaringen heel gericht bij elkaar worden gebracht. De interactie tussen de deelnemers levert direct toepasbare oplossingen voor hun eigen uitgeefpraktijk op en er komen cross-overs tot stand tussen grote en kleinere lidbedrijven. Met aandacht voor b2c, b2b tot educatief en wetenschappelijk uitgeven. Ga naar de actuele agenda.

We bieden ook de mogelijkheid tot een programma op maat voor je eigen organisatie. Lees hier meer over incompany aanbod.