de Mediafederatie Academy

De Mediafederatie Academy is hét kennisdeel- en innovatieplatform voor mediabedrijven en uitgeverijen in Nederland. Ze ondersteunt lidbedrijven van de aangesloten brancheorganisaties (GAU, MMA en MEVW) door middel van het delen van kennis en de beste praktijkvoorbeelden. En voorziet in specifieke programma’s gericht op:

  • digitale transitie in de uitgeefmediasector;

  • versterking en professionalisering van de branche;

  • delen van kennis, trends, ontwikkelingen en ervaringen;

  • netwerken en talentontwikkeling.

De bijeenkomsten en webinars zijn ook toegankelijk voor niet-leden.

Onze evenementen

Abonneer je op aankondigingen voor bijeenkomsten:

Schrijf je hier in voor ons nieuws

De Mediafederatie Academy biedt programma's op het gebied van innovatie en digitaal uitgeven. Ze werkt samen met inspirerende deskundigen verzorgt presentaties van praktijkcases. De belangrijkste thema’s hangen samen met content(marketing), business modelling, auteursrecht, social media, datagestuurd uitgeven, digital learning en upskilling. Je vindt onze programma's altijd terug in de actuele agenda.

In een half uur up-to-date over belangrijke trends en technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland? Neem een abonnement op de webinarreeks Trend Updates.

Je kunt onze activiteiten ook volgen via onze Linkedin bedrijfspagina.

Het team van de Academy

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Meerwaarde voor leden

De Mediafederatie Academy onderscheidt zich van andere opleidingsaanbieders doordat uitgeefervaringen heel gericht bij elkaar worden gebracht. De interactie tussen de deelnemers levert direct toepasbare oplossingen voor hun eigen uitgeefpraktijk op en er komen cross-overs tot stand tussen grote en kleinere lidbedrijven. Met aandacht voor b2c, b2b tot educatief en wetenschappelijk uitgeven. Ga naar de actuele agenda.