Werkplezier inspiratiesessie

Over werkgeluk, vitaliteit en employee experience.

We brengen zoveel tijd van ons leven door met werken. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, maakt gelukkig en ook vaak gezonder; je hebt betere sociale relaties en ervaart minder stress.

Goede redenen om een middag te kijken naar werkgeluk van werknemers (en van jezelf). Hoe kun je werkplezier in jouw organisatie (helpen) vergroten? Is jouw organisatie een aantrekkelijke werkgever? Wat is eigenlijk belangrijk voor medewerkers? Kortom, een mooi moment om HRM-ers en L&D-ers van andere media- en uitgeefbedrijven te ontmoeten en je te laten inspireren!

Cadeau: Als deelnemer ontvang je een gratis exemplaar van Heleen’s boek ‘Employee Experience Happy people, better business’ ter waarde van € 37,50.

Programma: Download hier het programma (PDF)


Sprekers

Heleen Mes

Founder
HXWork

Heleen Mes is oprichter van HXWork en thought leader in employee experience, werkgeluk en innovatief HR. Heleen bereikte eerder als HR-directeur met twee werkgevers een top 10-positie Beste Werkgever, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie. Ze werkt als gecertificeerd coach practitioner voor executives en HR en als lid van de Raad van Commissarissen voor (potentiële) topwerkgevers. Ze werkte met en voor o.a. Universiteit Leiden, Cendris, Sanoma, UWV, Hogeschool Rotterdam, Bouwend Nederland en Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.


Programma

13.15

Inloop en registratie

13.30

Welkom door directeur Peter Stadhouders

13.40

Keynote door Heleen Mes

We leren o.a. van andere branches en diverse praktijkcasussen

14.45

Pauze

15.00

Werksessie, begeleid door Heleen Mes

Je gaat in een kleine groep aan de slag met de inspirerende werkgelukboosters om de beste employee experience te creëren

16.15

Plenaire afsluiting door Heleen

16.30

We sluiten het programma af met een netwerkborrel