Leer werken met ChatGPT

Donderdag 1 februari 2024: Werken met ChatGPT

AI leidt tot een exponentiële groei aan kansen, mogelijkheden en competitie. Hoe kun je daarop reageren? Ontwikkel je skillset voor de toekomst en leer werken met ChatGPT. Doe mee aan deze praktische training en ontdek hoe je AI direct kunt inzetten in je eigen werk en organisatie. 

Tijdens de training leer je:

  • prompten (= vragen stellen en instructies geven aan ChatGPT) om hypergepersonaliseerde, hoogwaardige content 5x sneller te creëren;

  • hoe je AI-tools en technieken kunt gebruiken om grote documenten in enkele minuten samen te vatten, te analyseren en te visualiseren;

  • welke technieken je productiviteit kunnen verdubbelen en tientallen uren per maand kunnen besparen;

  • welke reële risico's en dreigingen AI met zich meebrengt, en hoe je hiermee omgaat.

Je gaat tijdens de training zelf ook echt aan de slag. Technische voorkennis is niet vereist. Maak  wel van tevoren een (gratis) account aan voor ChatGPT. Een betaalde versie (Plus Abonnement) wordt aangeraden, maar is niet noodzakelijk voor de training. 

Daarnaast kan het een meerwaarde hebben om je samen met een of meer collega(‘s) aan te melden en bij elkaar te gaan zitten, zodat je ook onderling je bevindingen kunt uitwisselen als je aan de slag gaat.

Download hier de PDF van het programma.


Sprekers

Tim Goudriaan

AI adviseur en trainer
AI-Advies & Training

Tim Goudriaan (LL.M.) is AI adviseur en trainer en heeft het afgelopen jaar bijna 3000 uur met AI zoals ChatGPT gewerkt. Via zijn bedrijf AI-Advies & Training traint zijn team bedrijven en professionals in de slimme, snelle, en leuke toepassing van AI in hun dagelijkse werk. Naast AI bouwt Tim - voor universiteiten en overheden in Nederland en Zwitserland - serious games die leiderschaps- en onderhandelingsvaardigheden trainen. Daarvoor gaf hij zeven jaar les over het Midden-Oosten aan University College Utrecht.


Programma

9.15

Online registratie en welkom

9.45

Inleidende presentatie en aan de slag, door Tim Goudriaan

11.00

Korte pauze

11.15

Vervolg van de training

12.30

Einde programma