Tech Update: Voice Technologie

Voice Technologie

Voice, Taal en AI zijn als domeinen volop in ontwikkeling. Y.digital is hier dagelijks mee bezig en neemt je tijdens deze sessie mee in een aantal concrete mogelijkheden voor uitgevers en mediabedrijven. We gaan verder in op Conversational & Generative AI (o.a. spraakassistenten en chatbots), Information processing en de mogelijkheden van Archiving en AI Search. Dit alles met als doel om het creëren en cureren van content makkelijker te maken en het opslaan en terugvinden van relevante content te vereenvoudigen. Leer meer over taalgerelateerde AI van thought leader Carla Verwijmeren.

N.B. Wil je ook bijgepraat worden over andere belangrijke technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland? Klik hier voor het overzicht van Tech Updates.

Download hier het programma (PDF).


Sprekers

Carla Verwijmeren

Partner & CCO
AI Company Y.Digital

Carla Verwijmeren is een Nederlandse thought leader op het gebied van spraaktechnologie. Ze is partner bij Y.digital, een bedrijf dat is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie en geavanceerde taalverwerking. Carla is daarnaast bestuurslid van Stichting de Nederlandstalige Spraakcoalitie (NTSC), de Nederlandse Organisatie voor Taal- en Spraaktechnologie (NOTaS) en de Voice Expert Group van DDMA. Carla behaalde in 2018 haar Master Marketing Strategy aan de Rijksuniversiteit Groningen en schreef haar scriptie over Conversational Commerce.


Programma

09:00

Tech Update

Tijdens dit half uur doen we een deepdive in conversational IVR (Interactieve Voice Response) en bespreken we aan de hand van enkele praktijkcases de kansen en uitdagingen die dit biedt.

09:30

Optioneel: Q&A

Heb je nog vragen? Blijf nog even online en stel ze aan onze expert.

10:00

Einde Tech Update

Je ontvangt achteraf toegang tot de filmopname en Carla's selectie van beste artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp.