Trendsessie Digital Learning (VOL)

DEZE BIJEENKOMST IS VOLGEBOEKT.

Donderdag 2 november 2023: Trendsessie Digital Learning

Laat je inspireren en bijpraten over de laatste ontwikkelingen en trends in online leren en EdTech (Education Technology). Wat kun je als media- en uitgeefprofessionals met o.a. microlearning, AI, gamification en video-based learning? Spreker Jeroen Krouwels pleit voor een nieuwe visie op leren en opleiden in een technologisch gedreven wereld. Spreker Lotte Brouwer volgt learning ontwikkelingen op de voet en laat zien dat microlearning en gamification niet alleen toepasbaar zijn in onderwijs en educatieve projecten, maar ook bij uitgeefproducten voor consumenten en professionals. 

Download hier het programma (PDF).


Sprekers

Jeroen Krouwels

directeur en mede-eigenaar
hihaho interactive video

Jeroen Krouwels is naast spreker ook directeur en mede-eigenaar van hihaho interactive video, een snelgroeiend internationaal EdTech bedrijf. Hij is tevens als gastdocent betrokken bij de post-bachelor E-learning bij de Foundation for Corporate Education (Kessels & Smit) en bij diverse leerprogramma’s van SBO-Euroforum. Jeroen studeerde af als onderwijskundige en ondervond in zijn carrière wat digitale transformatie betekent, hoe je er leiding aan geeft en wat technologie betekent voor o.a. hoe we leren. 

Lotte Brouwer

Learning Experience Designer en eigenaar
Get Lots

Lotte Brouwer is Learning Experience Designer en eigenaar van Get Lots, een agentschap gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve online programma’s. Als leerexpert leert ze je denken als docent (Lotte was ooit docent) en helpt ze professionals een hoogwaardige online cursus, training of programma te ontwikkelen. 


Programma

13.00

Inloop en registratie

NB Er wordt geen lunch geserveerd.

13.15

De toekomst van leren met technologie, door Jeroen Krouwels

Tijdens deze inkijk op de toekomst van leren met technologie, gaat Jeroen m.n. in op de mogelijkheden van AI en interactieve video. Hij geeft inspirerende voorbeelden uit de praktijk in binnen- en buitenland.

14.30

Pauze

15.00

Creatief en innoverend leren, door Lotte Brouwer

Iedereen die iets nieuws wil leren, verdient een impactvol, waardevol en effectief leerprogramma. Lotte laat je kijken door een onderwijskundige bril en toont praktische voorbeelden van microlearning en gamification.

16.30

Plenaire afsluiting met netwerkborrel

17.00

Einde programma