Trend Update: China

Trend Update: What's hot in China/Azië?

Wat kunnen we leren van China?

De snelle technologische ontwikkeling van China, een exponentieel groeiende consumentendatabase en de penetratie van sociale media hebben een enorme groei van het digitale ecosysteem aangewakkerd. En dat digitale ecosysteem is compleet anders dan in de rest van de wereld. Silicon Valley was de bron van technologische primeurs maar China heeft deze rol overgenomen. Bei Wang vertelt over de Chinese digitale en technologische innovatie en culturele verschillen, met een focus op de evolutionaire effecten voor de media- en uitgeverijsector.

Klik hier om de PDF van het programma te downloaden.

N.B. Wil je ook bijgepraat worden over andere belangrijke technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland? Klik hier voor het overzicht van Trend Updates.


Sprekers

Bei Wang

Consultant en onderzoeker
BW Media Consulting

Bei Wang is consultant en onderzoeker van Digital China. Na een carrière in NGO's en internationale media was Bei medeoprichter van adviesbureau FIVE Degrees, gespecialiseerd in het digitale ecosysteem van China. Bei is momenteel docent Creative Business en werkt aan haar doctoraat over digitale transformatie in China en Global South. Ze zat in de jury van de Mobius Advertising Awards en was keynote speaker op Advertising Week Europe en de European Women in Tech Conference. Bei staat in de 2023-lijst van Strong Women in IT Global Edition.


Programma

09:00

Trend Update

09:30

Optioneel: Q&A

Heb je nog vragen? Blijf nog even online en stel ze aan onze expert.

10:00

Einde Trend Update

Je ontvangt achteraf toegang tot de filmopname en enkele goede artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp.