Tech Update: Persuasieve technologie

Persuasieve technologie

Wat is het geheim van persuasieve communicatie? Welke psychologische technieken kun je inzetten om aandacht te grijpen, deze vast te houden en te overtuigen? We nemen samen een kijkje in het brein en ontdekken welke ingrediënten onmisbaar zijn om jouw doelgroep in actie te laten komen.

Je krijgt in dit webinar antwoord op vragen als: Wat is persuasieve technologie en welke ontwikkelingen zien we op korte termijn? Hoe kun je innovatieve onderzoeksmethoden als Eye Tracking en EEG inzetten om je communicatie naar een hoger level te tillen en in te spelen op het onbewuste brein van de consument?

NB. Wil je ook worden bijgepraat over andere belangrijke technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland? Neem een voordelig abonnement op Tech Updates.

Programma

Download Programma Persuasieve 4 okt


Sprekers

Diede Vendrig

Gedragspsycholoog en Persuasion Professional
Unravel Research

Diede Vendrig is gedragspsycholoog en Persuasion Professional bij onderzoeksinstituut Unravel Research. Ze specialiseerde zich, na haar studie Sociale en Organisatiepsychologie aan Universiteit van Utrecht, in neuromarketing en gedragsbeïnvloeding. Daarnaast geeft ze trainingen over 'De psychologie van copywriting' en 'Nudging.'


Programma

09:00

Tech Update

Wat is het geheim van persuasieve communicatie? Diede laat, aan de hand van een aantal voorbeelden, zien welke psychologische technieken ingezet worden om aandacht te grijpen, deze vast te houden en te overtuigen.

09:30

Optioneel: Q&A

10:00

Einde Tech Update

Je ontvangt achteraf toegang tot de filmopname en Diede's selectie van beste artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp.