Tech Update: NFT's

Tech Update: NFT’s

Wat begon met ondenkbaar dure apenplaatjes werd al snel een manier voor grote merken om extra aandacht en omzet te pakken. NFT staat voor Non-Fungible Token, een niet-vervangbaar of niet-inwisselbaar bewijs van eigendom van een digitale creatie (bijvoorbeeld kunst, verzamelobject, item uit een videogame of muziekbestand). Hoewel digitale bestanden oneindig reproduceerbaar zijn, bieden de NFT’s die ze vertegenwoordigen kopers een bewijs van eigendom.

Wat kun jij met deze technologie als media- en uitgeefprofessional? Gaat het slechts om een nieuwe vorm van investeren of speculeren? Is het een hype, een bubbel of betekent dit meer? Je krijgt in dit webinar antwoord op vragen als: Wat zijn NFT’s en hoe ontwikkelt dit fenomeen zich op korte termijn? Uiteraard aan de hand van een aantal voorbeelden.

Meer Tech Updates

N.B. Deze Tech Update is de derde in een reeks van tien, waarin je in 30 minuten wordt bijgepraat over belangrijke technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland. Neem een voordelig abonnement op Tech Updates

Download het programma


Sprekers

Bob Rekelhof

Founder & Creative Director
NFT Projecten

Bob werkte als filmmaker en corporate storyteller. Sinds 2021 verdiept hij zich in NFT’s, de metaverse en Web3. Daar zag hij al zijn interesses en idealen samensmelten tot nieuwe passie. Als founder van NFT Projecten helpt hij bedrijven en artiesten mee te bewegen in de nieuwe economie en NFT’s onder meer te integreren in hun marketingstrategie.


Programma

09:00

09:00 - Tech Update

Bob Rekelhof en zijn marketingcollega Mick van Zadelhoff leggen uit wat NFT’s zijn, hoe NFT’s een rol kunnen spelen in de toekomst van internet en bedrijfsleven. En hoe je ze zou kunnen inzetten om je eigen content future-proof te maken.

09:30

09:30 - Optioneel: Q&A

Heb je nog vragen? Blijf nog even online en stel ze aan onze expert.

10:00

10:00 - Einde Tech Update

Je ontvangt achteraf toegang tot de filmopname en Bob’s selectie van beste artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp.