Tech Update: Metaverse

Metaverse

Ontsnappen aan je dagelijkse leven door in een virtuele wereld te stappen. Leven als een avatar… Wat kun je vandaag de dag in de Metaverse? En waar gaan we binnen nu en twee jaar naartoe? Wat is de impact op de media- en uitgeverijsector? Luister naar de interpretatie en analyse van expert Eugène Kuipers over o.a. de voor- en nadelen, kansen en risico’s voor gebruikers en bedrijven.

N.B. Wil je ook bijgepraat worden over andere belangrijke technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland? Klik hier voor het overzicht van Tech Updates.

Download hier het programma (PDF).


Sprekers

Eugène Kuipers

CEO
Fectar

Eugène Kuipers heeft een Bachelor of Science in Business Administration van de Erasmus Universiteit en is al meer dan 20 jaar tech-ondernemer. Zijn eerste project met Augmented Reality was in 2011. Eind 2018 startte hij Metaverse Creator Platform Fectar in 's-Hertogenbosch. Na de lancering in begin 2020 hebben meer dan zes miljoen mensen de gratis AR-app Fectar voor Augmented Reality en Virtual Reality gedownload. Fectar werd internationaal bekend doordat zij de eerste VR/AR-app hosten voor het mede mogelijk maken van het ontmijnen van Oekraïne. Dataplatform Dealroom.co nam kortgeleden Fectar op in de lijst van de 100 meest veelbelovende start-ups.


Programma

09:00

Tech Update

Eugène volgt de ontwikkelingen met betrekking tot Metaverse op de voet. Hij duidt en analyseert deze voor jou als media- en uitgeefprofessional.

09:30

Optioneel: Q&A

Heb je nog vragen? Blijf nog even online en stel ze aan onze expert.

10:00

Einde Tech Update

Je ontvangt achteraf toegang tot de filmopname en enkele goede artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp.