Leer werken met ChatGPT en Copilot

Beste AI en DIY tools

Donderdag 26 september 2024: Leer werken met ChatGPT en Copilot

AI leidt tot een exponentiële groei aan kansen, mogelijkheden en competitie. Hoe kun je daarop reageren? Ontwikkel je skillset voor de toekomst en leer werken met AI-tools zoals ChatGPT en Microsoft Copilot. Doe mee aan deze praktische training en ontdek hoe je AI direct kunt inzetten in je eigen werk en organisatie.

Tijdens de training leer je:

  • prompten (= vragen stellen en instructies geven aan AI-tools zoals ChatGPT en Copilot) om hypergepersonaliseerde, hoogwaardige content sneller te creëren;

  • hoe je AI-tools en technieken kunt gebruiken om grote documenten in enkele minuten samen te vatten, te analyseren en te visualiseren;

  • welke technieken je productiviteit kunnen verdubbelen en vele uren per maand kunnen besparen;

  • welke reële risico's en dreigingen AI met zich meebrengt, en hoe je hiermee omgaat.

Je gaat tijdens de training zelf ook echt aan de slag. Technische voorkennis is niet vereist. Maak wel van tevoren een (gratis) account aan voor ChatGPT. Een betaalde versie (Plus Abonnement) wordt aangeraden, maar is niet noodzakelijk voor de training.

Daarnaast kan het een meerwaarde hebben om je samen met een of meer collega(‘s) aan te melden en bij elkaar te gaan zitten, zodat je ook onderling je bevindingen kunt uitwisselen als je aan de slag gaat.

Download het programma hier (pdf).


Sprekers

Tim Goudriaan

AI adviseur en trainer
AI-Advies & Training

Tim Goudriaan (LL.M.) is AI adviseur en trainer en heeft het afgelopen jaar bijna 3000 uur met AI zoals ChatGPT gewerkt. Via zijn bedrijf AI-Advies & Training traint zijn team bedrijven en professionals in de slimme, snelle, en leuke toepassing van AI in hun dagelijkse werk. Naast AI bouwt Tim - voor universiteiten en overheden in Nederland en Zwitserland - serious games die leiderschaps- en onderhandelingsvaardigheden trainen. Daarvoor gaf hij zeven jaar les over het Midden-Oosten aan University College Utrecht.


Programma

09.00

Online registratie

09.15

Inleidende presentatie en aan de slag, door Tim Goudriaan

10.30

Korte pauze

10.45

Vervolg van de training

12.00

Einde programma