Kickstart innovatieprogramma (incompany)

Incompany en het hele jaar mogelijk op data naar keuze.

Kickstart is een innovatieprogramma specifiek op maat voor media- en uitgeefprofessionals. Alleen mogelijk als incompany. Innoveren doe samen met je collega's.

Hoe ontwikkel je producten en diensten waar mensen echt op zitten te wachten? Je gaat aan de slag met een eigen idee of casus en krijgt handvatten hoe je tot een succesvolle propositie kunt komen. Op (inter)actieve wijze beleef je de fasen van het innovatieproces en maak je daarbij steeds kleine uitstapjes naar de theorie. Je leert de juiste keuzes te maken, onderzoekt welke verdienmodellen het beste passen en hoe je je idee aan de man brengt.

Download het programma (PDF).


Sprekers

Wendy is ruim twintig jaar binnen bedrijven in een leidende rol bezig met innovatie en business development en heeft diverse educatieve startups opgericht. Sinds 2015 is ze eigenaar van Hands on Innovation en brengt ze mensen, teams en bedrijven in beweging zodat er verbetering, vernieuwing én versnelling ontstaat. Met haar praktische klantgedreven benadering zet ze het echt leren begrijpen klantproblemen centraal. Wendy deed/doet innovatie- en strategieopdrachten voor oa. Philips, Bureau ICE, 227 Learning, Aegon, Leyden Academy, NOAB, ASR, Uitgeverij Coutinho, Veluwe Mondzorg en Business Lapps.